Salam sejahtera buat semua...saya doakan semua pembaca blog saya sentiasa dalam keadaan happy, ceria dan bahagia hendaknya...hari ni saya sangat2 happy..alhamdulillah...

Pagi ni saya nak kongsikan testimoni2 berkenaan alfalfa...jom kita tengok...apa kata pengguna2 alfalfa ni...ni saya amik dari teman seshaklee saya jugak masa blogwalking pagi ni...tq mommy iskandar dengan testimoni2 ni..

Ni kes yang ada masalah keputihan...dan juga testi tentang miss 'v' makin ketat walau selepas bersalin...yang ada lagi testi tentang keputihan yang semakin menghilang setelah mencuba alfalfa..

Ni pulak cerita gembira bila dia amik ESP bersama alfalfa...niat untuk penyusuan..tapi dapat BONUS badan yang makin bertenaga pulak dah:) 

Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee? 
hubungi saya di 014-5075708 

0 comments:

Catat Ulasan

Saya Nurul Huda Zakaria, Shaklee Independent Distributor (883327) kawasan Kota Bharu, Kubang Kerian dan Pengkalan Chepa. Produk Shaklee diyakini mampu memberi mutu kesihatan yang lebih baik seisi keluarga. Ianya sihat, selamat dan berkesan. Ingin berkongsi tips kejayaan perniagaan dan produk Shaklee hubungi/ whatsapp 014-507 5708. Terima kasih!

 
Inspirasi Huda (Sihat Bersama Vitamin)
Top