Mengandung Selepas Menggunakan Alfalfa Complex


Kehamilan adalah saat paling dinantikan setiap pasangan suami isteri. Rezeki setiap manusia tentunya berbeza antara satu sama lain, namun perbezaan itu tidak pernah menafikan ketetapan Ilahi yang sangat mengetahui bahagian yang selayaknya mampu dimiliki setiap hambaNya. Mengandung selepas menggunakan Shaklee Alfalfa Complex hanya secebis usaha yang dilakukan berbanding anugerah zuriat yang diberi bahawa dahulunya tidak diketahui bilakah timing yang dijanjikan tuhan itu. Merancang kehamilan adalah usaha, setelah mendapati mengandung, kesyukuran seharusnya dipanjatkan kepada yang Esa.

saya jalan2 ke blog lia....kawan seshaklee saya...hehe...ni saya share info dr blog lia k..thanks lia untuk info ni dear.. Untuk makluman, Alfalfa Complex juga merupakan sebahagian dari set detoks Shaklee yang bertujuan membantu meningkatkan kesihatan, melancarkan proses penghadaman dan membantu kesihatan kulit menawan.

orait ... kesinambungan daripada PETUA yang saya kongsikan semalam, ini dia saya share satu testimoni seorang pengguna Alfalfa. Beliau awalnya merancang untuk hamil, was-was nak amik Alfalfa ke tidak, tapi akhirnya ambik jugak setelah mengetahui khasiat dan kepentingan Alfalfa ni. Dan beliau sharekan berita gembira bila tak sampai sebulan mengamalkan Alfalfa, akhirnya rezeki ALLAH berikan..
Alfalfa dapat membantu tubuh badan kita meredakan masalah keputihan, ia juga membantu para wanita mengatasi masalah sakit ketika bersama..haa.. ni yang nak cite in-detail kena PM saya.. Blog ni public kang terkeluar lak yang censored2 ni.. mak aihh.. lagi haruuu.. Selain itu, gabungan Alfalfa dan Vitamin E amat sesuai untuk wanita dan lelaki untuk intimacy..

So, para wanita sekalian, ada masalah berkaitan keintiman boleh PM saya atau emel saya sebab nak cite kat sini tak berapa sesuaiiii... sebab ni private life kan? So, better kita emel2 or PM ni.. pastinya konsultasi percuma diberikan kepada anda EXCLUSIVELY untuk anda yang membeli dengan saya... ;-))Lots of Love..


Huda


Shaklee Independent Distributor
Mobile: 014-5075708

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

0 comments:

Catat Ulasan

Saya Nurul Huda Zakaria, Shaklee Independent Distributor (883327) kawasan Kota Bharu, Kubang Kerian dan Pengkalan Chepa. Produk Shaklee diyakini mampu memberi mutu kesihatan yang lebih baik seisi keluarga. Ianya sihat, selamat dan berkesan. Ingin berkongsi tips kejayaan perniagaan dan produk Shaklee hubungi/ whatsapp 014-507 5708. Terima kasih!

 
Inspirasi Huda (Sihat Bersama Vitamin)
Top