Kami Nurul Huda dan Mohd Khairul pengedar sah SHAKLEE anda no. ID 883327 .Menyertai Shaklee famili pada tahun 2013 dan kini telah bergelar senior coordinator.Mempunyai 2orang cahaya mata,mula jatuh cinta dengan shaklee selepas set mengandung dan berpantang,saya ingin berkongsi dengan ibu2 pengalaman saya menggunakan supplement semasa hamil,berpantang dan menyusu.Juga ingin berkongsi tips - tips breastfeeding untuk para ibu.Harapan saya,semua ibu di Malaysia dapat memberi susu ibu secara ekslusif Selama 6bulan seterusnya menjayakan penyusuan sepenuhnya selama 2 tahun.

 Jom CANTIK dan SIHAT bersama Shaklee (Selamat Mesra Alam dan Berkesan) bukan hanya sekadar MENJUAL SUPPLEMENT SHAKLEE tetapi berkongsi ilmu mengenai KEBAIKAN SUPPLEMENT SEMULAJADI.Keluarga sihat membawa bahagia..

 Bersama Shaklee, kami mempunyai mentor yang hebat,kami merupakan salah seorang warga Legasi Anugerah Terindah,kami mampu membantu lebih ramai insan di luar sana yang perlukan kesihatan, tunjuk ajar untuk mendapatkan pendapatan tambahan 4,5, dan 6 angka serta dapat mengubah kehidupan orang lain menjadi lebih baik. Ia satu pengalaman yang cukup bermakna.


Shaklee adalah produk kesihatan yang telah berkecimpung dalam dunia makanan tambahan lebih daripada 60 tahun. Dan Shaklee dijamin Selamat 100%, mesra alam 100% dan berkesan 100%. Shaklee adalah suplimen semulajadi.

Inginkan suplimen yang sesuai untuk anda dan keluarga?

Ingin mendapatkan suplimen Shaklee dengan harga istimewa dan konsultasi berterusan yang percuma?

Ingin menjana pendapatan 4,5,6 angka bersama Shaklee?

Jom sertai kami.

huda & khairul
014-507 57 08
inspirasihuda@yahoo.com

COD di Kota Bharu, Pengkalan Chepa, Wakaf Che Yeh, Pasir Tumboh dan seluruh Malaysia melalui POS MALAYSIA.

TERIMA KASIH

Blog : http:/inspirasihuda.blogspot.com


Like FB : Nurul Huda

Anda berminat dengan set di bawah atau mempunyai masalah lain..bolehlah hubungi saya..

?MILK BOOSTER/PENYUSUAN BAYI ? PERMASALAHAN KULIT/SKIN CARE ? IBU MENGANDUNG ? BERPANTANG/CONFINEMENT ? KESUBURAN ? MASALAH BERAT BADAN ? ANAK KURANG SELERA MAKAN / KANAK-KANAK ? RESDUNG, ASMA,EKZEMA? IMMUNE BOOSTER? SUAMI ISTERI? SET KESIHATAN OPTIMUM dan lain-lain....

ID no : 883327
Nurul Huda Zakaria

  P/S:
1. Jika anda belum bergelar ahli, tetapi ingin mendapatkan harga ahli di branch-branch Shaklee seluruh negara, anda boleh gunakan ID no saya ini untuk mendapatkan harga ahli. Terus hubungi saya untuk konsultasi istimewa lagi percuma ^_^

2. Jika anda ingin menjadi salah seorang dari ahli di bawah kumpulan saya iaitu Legasi Inspirasi Permata, anda juga boleh mendaftar di mana-mana branch Shaklee di seluruh negara dengan menjadikan saya sebagai sponsor anda. Terus hubungi saya terus untuk tunjuk ajar eksklusif. ^_^

0 comments:

Catat Ulasan

Saya Nurul Huda Zakaria, Shaklee Independent Distributor (883327) kawasan Kota Bharu, Kubang Kerian dan Pengkalan Chepa. Produk Shaklee diyakini mampu memberi mutu kesihatan yang lebih baik seisi keluarga. Ianya sihat, selamat dan berkesan. Ingin berkongsi tips kejayaan perniagaan dan produk Shaklee hubungi/ whatsapp 014-507 5708. Terima kasih!

 
Inspirasi Huda (Sihat Bersama Vitamin)
Top