GLA Complex di Majalah Rapi Bil 199 | www.inspirasihuda.blogspot.com

GLA COMPLEX Shaklee bukan sahaja tertumpu kepada wanita untuk mengatasi masalah haid bahkan banyak lagi faedah dan kebaikan yang dapat diperolehi daripada GLA Complex ini.

Saya ingin berkongsi dengan anda apa yang tersiar di Majalah Rapi.

GLA COMPLEX - SELESA KETIKA HAID
Bagaimana ia dikatakan mampu memberi kelegaan dan selesa ketika haid,
mengurangkan senggugut dan simptom2 lain semasa PMS?

Gamma-Linolenic Acid  (GLA) yang diekstrak daripada borage mengandungi lebih dari 2x ganda GLA yang terdapat di dalam Evening Primrose Oil (EPO).
Borage juga adalah 3x ganda lebih dari segi biovailabiliti dan 3x lebih berkesan daripada EPO.

GLA membentuk prostagladin untuk mengawal hormon lelaki dan wanita, memperbaiki simptom PMS seperti senggugut, mood yang berubah-ubah dan sakit pada payudara. Bagi yang mengalami senggugut, hanya anda sahaja yang tahu betapa sakitnya waktu itu.

Apa pulak prostaglandin?

Prostaglandin adalah salah satu daripada beberapa hormon yang mengawal pelbagai aktiviti fisiologi, termasuk peredaran darah, penghadaman, reproduction, pengecutan dan pengenduran otot licin, pengembangan dan penyempitan saluran darah, mengawal tekanan darah, dan modulasi keradangan.

Hubungi saya/WhatsApp/SMS di 014-507 5708 untuk membuat pesanan


0 comments:

Catat Ulasan

Saya Nurul Huda Zakaria, Shaklee Independent Distributor (883327) kawasan Kota Bharu, Kubang Kerian dan Pengkalan Chepa. Produk Shaklee diyakini mampu memberi mutu kesihatan yang lebih baik seisi keluarga. Ianya sihat, selamat dan berkesan. Ingin berkongsi tips kejayaan perniagaan dan produk Shaklee hubungi/ whatsapp 014-507 5708. Terima kasih!

 
Inspirasi Huda (Sihat Bersama Vitamin)
Top