Assalamualaikum pembaca yang budiman.

Alhamdulillah..pagi ni kita masih diberi peluang merasai nikmat Allah swt yang maha sempurna,rezeki yang maha luas..

Kali ni huda nak berkongsi dengan anda bagaimana timbul kesedaran dihati kami untuk berkongsi kelebihan yang kami rasai..

Perkataan kami sebenarnya huda merujuk kepada ahli kumpulan secret group.Di secret group inilah kami berkongsi gembira,kesedihan,tepat jugak kalau ia diberi nama group usrah,bukan group bisnes.

Alhamdulillah..syukur tak terhingga kepada Allah swt..kerana berpeluang mengenali mereka yang bersemangat tinggi,tidak takut kepada cabaran,sukakan motivasi dan berfikiran positif..

Huda nak cerita disini,seorang anak muda yang masih bergelar student dalam bidang perubatan,gigih berkongsi tentang kebaikan shaklee kerana dia sedih melihat ramai kanak2,wanita dan orang tua terlantar sakit,sedangkan mereka boleh mencegah sebelum datangnya sakit.

Finally...dengan ingin membantu orang ramai untuk lebih sihat,dia berjaya meraih income 4angka.segalanya tidak mustahil walaupun dia masih bergelar student..

Tahniah kepada sahabat2 yang berjaya naik rank ke supervisor,berkat usaha,doa,motivasi dan tawakal mereka sendiri.

Anda ingin jana pendapatan 4 angka?segalanya boleh jika kita fall in love!!

Jom sertai kami..shaklee adalah semulajadi,selamat dan berkesan..

Hubungi saya untuk maklumat lanjut...

Huda
0145075708
www.inspirasihuda.blogspot.com

0 comments:

Catat Ulasan

Saya Nurul Huda Zakaria, Shaklee Independent Distributor (883327) kawasan Kota Bharu, Kubang Kerian dan Pengkalan Chepa. Produk Shaklee diyakini mampu memberi mutu kesihatan yang lebih baik seisi keluarga. Ianya sihat, selamat dan berkesan. Ingin berkongsi tips kejayaan perniagaan dan produk Shaklee hubungi/ whatsapp 014-507 5708. Terima kasih!

 
Inspirasi Huda (Sihat Bersama Vitamin)
Top