www.inspirasihuda.blogspot.com

Saya rasa tajuk artikel ini bukan lucu dan bukan semata nak tarik perhatian. Bila difikir beberapa kali, ianya sangat mustahak bagi mereka yang ingin tampil dengan lebih menarik dan penuh keyakinan.

Berat badan naik tentunya size badan pun akan turut sama naik, kalau tak sesuai istilah perkataan 'naik' maka istilah 'kembang' atau 'lebar' mungkin sesuai.

Ramai yang beli baju raya di kedai dan tdak kurang yang menempah atau jahit sendiri. Pada saya secara umumnya ramai yang membeli terutama mereka yang bujang.

Kita ada dalam 2 bulan lagi untuk menyambut ketibaan Ramadhan al-Mubarak, maka kita ada 3 bulan untuk menurunkan semula berat badan bagi mendapatkan berat badan yang ideal atau setidaknya bila nak beli baju raya tidaklah memilih terlalu lama. Terlalu lama memilih bukan kerana banyak pilihan dan corak pakaian, tetapi kerana tak padan dengan badan. Jadi terpaksalah merayap dari satu kedai ke satu kedai yang lain.

Anda rasa serius tak keadaan yang saya paparkan ini? Jika anda rasa serius, maka saya juga serius untuk memperkenalkan kepada anda Set Diet Shaklee.

Pilihan pertama:
Alfalfa Complex + Omega Guard + Cinch

atau pilihan kedua:
Herb-Lax + Lecithin + ESP.

Peranan Alfalfa dan Herb-Lax ini bertindak sebagai Detox iaitu membersihkan dinding usus anda dari sebarang masalahtoksin, lendir dan lemak.

Peranan Omega Guard dan Lecithin pula sebagai agen pemecah lemak.

Peranan Cinch dan ESP sebagai protein dalam membantu proses diet anda agar tidak kehilangan tenaga dan dapat meningkatkan metabolisme tubuh anda.

Tunggu apa lagi? Diet la dari sekarang untuk mendapatkan pakaian hari raya kesukaan anda dan yang paling mustahak adalah kesihatan anda lebih bermakna dengan pengamalan diet ini. Anda diet untuk diri anda, bukan untuk orang lain. Anda cantik untuk diri anda dan anda punya keyakinan di pagi Aidilfitri nanti.

Hubungi/whatsapp saya untuk khidmat nasihat dan saranan supplement di 014-507 5708 (Huda)

0 comments:

Catat Ulasan

Saya Nurul Huda Zakaria, Shaklee Independent Distributor (883327) kawasan Kota Bharu, Kubang Kerian dan Pengkalan Chepa. Produk Shaklee diyakini mampu memberi mutu kesihatan yang lebih baik seisi keluarga. Ianya sihat, selamat dan berkesan. Ingin berkongsi tips kejayaan perniagaan dan produk Shaklee hubungi/ whatsapp 014-507 5708. Terima kasih!

 
Inspirasi Huda (Sihat Bersama Vitamin)
Top