Meal Shakes, Lecithin dan Vita-Lea for Children


promosi, shaklee, jun 2016, meal shakes, lecithin, vitalea for children, ramadhan, puasa, vitamin, suplemen, buasir, sembelit, penghadaman, gastrik, gum arabic,
Promosi Shaklee Jun 2016 - Meal Shakes, Lecithin dan Vita-Lea for Children

Promosi Shaklee Jun 2016 diraikan dengan penuh bermakna. Keistimewaan yang paling bermakna ini sudah tentu kerana ia muncul di bulan yang dinantikan sekalian umat Islam iaitu bulan Ramadhan al-Mubarak. Berpuasa di bulan Ramadhan bukan sekadar menahan lapar dan dahaga, bahkan di dalam bulan ini tersedia 1001 kebaikan dan ganjaran untuk umat Islam menggadakan amalan. Menikmati puasa kali ini bersama Meal Shakes, Lecithin dan Vita-Lea for Children yang menjadi produk promosi Shaklee bulan ini akan menjadi hidangan istimewa samada bersahur, berbuka puasa atau moreh sepanjang Ramadhan ini.

Promosi Shaklee Jun 2016 - Meal Shakes


promosi, shaklee, jun 2016, meal shakes, ramadhan, puasa, vitamin, suplemen, buasir, sembelit, penghadaman, gastrik, gum arabic,

Keistimewaan serbuk tepung Meal Shakes yang begitu sinonim sebagai makanan kanak-kanak ini sebenarnya sangat membantu bagi pengguna yang menjalani ibadah puasa. Pengidap gastrik umpamanya, tentu risau untuk mengharungi perjalanan puasa selama sebulan seandai tiada persediaan dibuat. Gejala yang biasa dihadapi kebanyakan orang sepanjang berpuasa ialah gastrik, sembelit, kembung perut dan masalah penghadaman. Kandungan Meal Shakes dilengkapi mineral sangat berkhasiat seperti arabic gum dapat membantu masalah tersebut. Peluang promosi Meal Shakes Shaklee Jun 2016 ini tidak harus dilepaskan.  

 • Meal Shakes - Beli 3 Percuma 1 

Melalui CelotehUmmi dapat diringkaskan bahawa Meal Shakes ini merupakan suplemen yang diperkaya dengan protein, kalsium, magnesium dan banyak lagi mineral penting keperluan badan dan kesihatan harian.
Manfaat ringkas Shaklee Meal Shakes dikongsikan: 
 1. Penyediaan lengkap nutrisi keperluan badan.
 2. Diperkaya dengan protein yang bukan laktosa. Baik untuk pembinaan sel kulit, kuku dan sebagainya.
 3. Mempunyai asid folik dan biotin yang membantu proses tumbesaran.
 4. Mengandungi kalsium dan magnesium untuk membina tulang yang kuat.
 5. Dilengkapi vitamin A, C, E, zink dan selenium yang mempunyai agen antioksida untuk melawan jangkitan.
 6. Dilengkapi serat larut yang membantu pembuangan lemak berlebihan. 
Ketahui lagi minum Meal Shakes sambil menyanyi la la la dan dapatkan testimoni Meal Shakes.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=f3f77298b134fdcaae57cd3b70240432

Artikel berkaitan Meal Shakes Shaklee :

Promosi Shaklee Jun 2016 - Lecithin

promosi, shaklee, jun 2016, lecithin, ramadhan, puasa, vitamin, suplemen, buasir, sembelit, penghadaman, gastrik,

Membakar lemak dengan pengemulsi semulajadi Lecithin di samping meneruskan ibadah puasa seperti biasa akan menyumbang kepada penurunan berat badan yang lebih berkesan. Tanpa menggunakan suplemen berat badan juga akan turun apabila ibadah puasa dilalui sepenuhnya selama sebulan dan pemilihan makanan yang berkhasiat akan membantu proses penurunan berat badan. Namun dengan memilih vitamin yang dilengkapi sumber kacang soya Lecithin sebegai 'peneman' sepanjang Ramadhan sasaran penurunan berat badan akan lebih efektif. Promosi Shaklee Jun 2016 memberi penjimatan berganda untuk aktiviti menurunkan berat badan sebagai tindakan peka terhadap lampu isyarat kesihatan.

 • Lecithin - Beli 3 Percuma 1  
Sinonim dengan panggilan suplemen pembakar lemak, namun fungsi Lecithin tidak hanya untuk membakar lemak. Ia berfungsi juga berfungsi untuk kesihatan otak, kesihatan hati, membantu masalah sembelit, membantu sistem penghadaman yang baik dan membersih salur darah sebagaimana ulasan VitaminCikgu. Oleh itu, pengambilan Lecithin sepanjang Ramadhan sangat baik terutama bagi yang menghadapi masalah penghadaman, sembelit dan tentunya suplemen terbaik untuk menurunkan berat badan.
Manfaat ringkas Shaklee Lecithin dikongsikan: 
 1. Lecithin bertindak sebagai pelarut untuk kolesterol, triglycerides dan lemak-lemak yang lain.
 2. Lecithin bertindak mengemulsikan lemak (memecahkan lemak).
 3. Lecithin memainkan peranan utama dalam penyerapan zat-zat penting dari saluran darah ke dalam sel-sel badan.
 4. Lecithin membantu mengurangkan atau mencegah penyakit berkaitan hati.
 5. Lecithin merupakan sebahagian dari unsur yang mengelilingi fiber saraf. Tanpanya, fungsi saraf ni kurang efisien.
 6. Lecithin membantu sistem imunisasi dengan membalut sel darah dari ancaman virus.
Ketahui lagi diet dari sekarang kalau nak baju raya cantik dan dapatkan testimoni Lecithin.
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=bdd928436b685295f320c3c5f46cb30f
Artikel berkaitan Lecithin Shaklee : 

Promosi Shaklee Jun 2016 - Vita-Lea for Children

promosi, shaklee, jun 2016, vitalea for children, ramadhan, puasa, vitamin, suplemen, buasir, sembelit, penghadaman,

Penjagaan kesihatan anak-anak melalui pengambilan multivitamin Vita-Lea for Children membuktikan keprihatinan ibu bapa dalam menyediakan vitamin terbaik untuk kanak-kanak. Anak-anak yang sudah mula dapat menjalani ibadah puasa di bulan Ramadhan amat digalakkan untuk mengambil suplemen perisa anggur mesra kanak-kanak ini. Tawaran promosi Shaklee Jun 2016 ini juga turut memberi keutamaan kepada anak-anak untuk mendapatkan nutrisi terbaik harian mereka.
 • Vita-Lea for Children - Beli 3 Percuma 1  
Suplemen Vita-Lea for Children ini mudah dibawa ke mana-mana, namun bagi anak-anak yang baru mula belajar berpuasa seeloknya tinggalkan vitamin ini di rumah, nanti terlupa pula memakannya di sekolah. Menurut VitaminSuci Vita-Lea for Children ini dapat meningkat selera makan anak-anak. Sememangnya umum mengetahui kanak-kanak dan makanan ringan tidak dapat dipisahkan. Terdapat banyak makanan ringan yang tidak bagus untuk anak-anak dan boleh mengurangkan selera mereka untuk menikmati hidangan yang lebih berkhasiat. Dilengkapi 18 mineral yang diperlukan untuk kesihatan menjadikan multivitamin ini pilihan nombor 1 ibu bapa yang prihatin dengan perkembangan kesihatan anak-anak.
Manfaat ringkas Vita-Lea for Children dikongsikan : 
 1. Menyediakan 18 mineral yang diperlukan.
 2. Pemanis semulajadi yang tidak menyebabkan kerosakan gigi.
 3. Tiada bahan perasa, pewarna dan pemanis tiruan.
 4. Berperisa anggur yang digemari kanak-kanak dan bebas gluten.
 5. Nutrien lengkap mencakupi keperluan dan tumbesaran kanak-kanak.
 6. Multivitamin terbaik dan penyerapan pantas.
Ketahui lagi suplemen kita dan anak di musim panas terik 
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=86800fe41915de0ec2b86fe688662acd
Video berkaitan Vita-Lea for Children Shaklee :

Set Ramadhan Shaklee


https://inspirasihuda.blogspot.my/2016/05/set-ramadhan-shaklee.html

Shaklee meraikan umat Islam yang mengerjakan ibadah puasa sepanjang Ramadhan dengan menampilkan produk yang bagus untuk diambil bagi membekalkan tenaga dan mengurangkan masalah kesihatan yang kebiasaan dihadapi kebanyakan orang ketika bulan Ramadhan seperti masalah gastrik, buasir, sembelit dan penghadaman. Set Ramadhan Shaklee sangat baik untuk diamalkan sepanjang Ramadhan kerana berpuasa bukan sekadar menahan lapar dan dahaga, bahkan banyak aktiviti ibadah yang perlu diraih pada bulan mulia ini dengan memerlukan kesihatan yang baik untuk melaksanakannya.
 

Set Detox Shaklee

promosi, shaklee, jun 2016, vivix, alfalfa, peppermint, herb lax, dtx, detoks, detox, ramadhan, puasa, vitamin, suplemen, buasir, sembelit, penghadaman, gastrik,
Menjalani ibadah puasa Ramadhan tentu lebih memuaskan dengan memiliki set detoks Shaklee. Fungsi dari setiap produk detoks ini mempunyai keistiweaan tersendiri. Set detoks juga bagus digunakan selepas meraikan hari raya aidilfitri nanti kerana sebulan berhari raya agak sukar untuk 'mengelakkan' diri dari mengambil pelbagai jenis juadah kuih raya dan hidangan makanan berat yang semamangnya sedap juga tinggi kolesterol. Shaklee Malaysia melancarkan kempen detoks bermula April 2016. Menampilkan Set Detox Shaklee Alfalfa Complex, DTX Complex, Herb-Lax, Peppermint Ginger Plus dan Vivix pada harga istimewa. Set Detox Shaklee menyediakan keistimewaan seperti berikut:
 1. Keahlian percuma seumur hidup
 2. Kos pos percuma
 3. Bonus RM33.00 

Bagaimana untuk mendapatkan produk Shaklee?


Anda boleh menghubungi kami melalui SMS atau WhatsApp di 014-507 5708 (Nurul Huda) untuk mendapatkan maklumat dan panduan berkenaan suplemen Shaklee. Penghantaran produk melalui Pos Laju Malaysia dan kami juga membuat penghantaran sendiri (COD) ke destinasi anda bagi kawasan Kota Bharu dan sekitarnya.
 
InspirasiHuda~
Your Trusted Shaklee Consultant!
ShakleeID 883327 | 014 507 5708   

0 comments:

Catat Ulasan

Saya Nurul Huda Zakaria, Shaklee Independent Distributor (883327) kawasan Kota Bharu, Kubang Kerian dan Pengkalan Chepa. Produk Shaklee diyakini mampu memberi mutu kesihatan yang lebih baik seisi keluarga. Ianya sihat, selamat dan berkesan. Ingin berkongsi tips kejayaan perniagaan dan produk Shaklee hubungi/ whatsapp 014-507 5708. Terima kasih!

 
Inspirasi Huda (Sihat Bersama Vitamin)
Top