Bakal melabuhkan tirai - Oktober 2015


Video yang dihasilkan melalui Youtube ini sebagai pendedahan ringkas dan santai beberapa manfaat yang dapat diperolehi dari pengambilan suplemen ini. Suplemen yang dipaparkan adalah produk promosi untuk bulan Oktober 2015 dan ia bakal berakhir sebelum memasuki bulan November 2015.

'Segalanya bakal berakhir' - Tentu ramai yang sudah tahu promosi YES Wellness Pack yang bermula pada Mei 2015 akan berakhir pada bulan ini Oktober 2015. Promosi yang melibatkan sejumlah suplemen untuk setiap set pasti menjadi penangan hebat bagi pengguna yang inginkan diskaun dan pilihan beberapa produk yang menjadi citarasa tersendiri.

Rebut peluang hari terakhir promosi bulan Oktober 2015 ini untuk mendapat penjimatan dan kesihatan yang lebih baik. Hidup sihat dengan pemakanan seimbang, rendahkan gula, kurangkan kolestrol dan amalkan gaya hidup sihat.

Promosi YES Wellness Pack

Shaklee Malaysia menawarkan 4 set istimewa YES Wellness Pack dengan penjimatan setiap set sebanyak  5%. Set berikut ialah :

  • HEALTHY PRENATAL
  • HEALTHY POSTNATAL
  • HEALTHY YOUNG LIVING
  • HEALTHY FITNESS

HEALTHY PRENATAL menampilkan 6 suplemen iaitu ESP, Vita-Lea Iron Formula, B-Complex, OsteMatrix, SR Vita-C Plus dan Omega Guard.

HEALTHY POSTNATAL menampilkan 6 suplemen iaitu ESP, Vita-Lea Iron Formula, Alfalfa Complex, OsteMatrix, SR Vita-C Plus dan Omega Guard.

HEALTHY YOUNG LIVING menampilkan suplemen antioksidan dan awet muda iaitu Vivix (2 unit).

HEALTHY FITNESS menampilkan 6 suplemen iaitu Cinch Shake Mix (2 unit dan boleh pilih perisa berlainan coklat dan vanilla), Cinch Energy Tea Mix, Herb-Lax, Vita-Lea Iron Formula dan Lecithin.

PROMOSI ULANGTAHUN KE-100

Promosi lain sempena ulangtahun Vita-Lea with Iron Formula yang ke-100, Shaklee menawarkan percuma 1 unit Vita-Lea with iron Formula dengan setiap pendaftaran keahlian Shaklee dan membeli minima 1 produk yang lain.

Bagaimana untuk mendapatkan produk Shaklee?

Anda boleh menghubungi kami melalui SMS atau WhatsApp di 014-507 5708 (Nurul Huda) untuk mendapatkan maklumat dan panduan berkenaan suplemen Shaklee. Penghantaran produk melalui Pos Laju Malaysia dan kami juga membuat penghantaran sendiri (COD) ke destinasi anda bagi kawasan Kota Bharu dan sekitarnya.

InspirasiHuda~
Your Trusted Shaklee Consultant!
ShakleeID 883327 | 014 507 5708 

0 comments:

Catat Ulasan

Saya Nurul Huda Zakaria, Shaklee Independent Distributor (883327) kawasan Kota Bharu, Kubang Kerian dan Pengkalan Chepa. Produk Shaklee diyakini mampu memberi mutu kesihatan yang lebih baik seisi keluarga. Ianya sihat, selamat dan berkesan. Ingin berkongsi tips kejayaan perniagaan dan produk Shaklee hubungi/ whatsapp 014-507 5708. Terima kasih!

 
Inspirasi Huda (Sihat Bersama Vitamin)
Top