Pertanyaan dari beberapa kenalan berhubung permasalahan merokok yang dihadapi melalui cabaran yang besar untuk proses pemulihan. Kebanyakannya tidak mampu untuk meneruskan diuji dengan ketagihan merokok yang sudah sekian lama menjadi tabiat.

Membaca sedikit perkongsian dan keberkesanan dari beberapa blog yang memaparkan penggunaan Vivix Shaklee dalam membantu proses pemulihan bagi perokok, ia sangat membantu untuk mengatasi masalah ketagihan yang sukar dikawal.

Permasalahan rokok juga mendapat perhatian daripada Universiti of Rochester yang membuat kajian dan menemui kandungan antioksidan dapat membantu membaiki sel-sel yang rosak dan menentang radikal bebas hasil dari nikotin.

Cadangan Pengambilan Suplemen

Terdapat beberapa suplemen Shaklee yang dicadangkan dapat membantu berhenti merokok iaitu Vitamin C, Vitamin E dan Vivix. Ketiga-tiga suplemen ini mengandungi sumber antioksidan yang sangat tinggi, bagus, berkualiti dan dari sumber yang semulajadi. Anda boleh juga mengambil DTX Complex terlebih dahulu untuk melakukan proses detoksifikasi.

Testimonial Vivix Bantu Berhenti Merokok

Di sini satu perkongsian diambil dari blog tertera sebagaimana dalam gambar. Hasrat seorang anak untuk melihat ibunya berhenti merokok tercapai setelah ibunya diberi Vivix sebagai ikhtiar pemulihan. Rokok yang dihisap mula rasa pahit seperti hempedu. Malah kesihatan ibunya pun semakin baik dan sihat. Nilai sebotol Vivix katanya tak kan dapat membeli nikmat kesihatan untuk ibu beliau.


0 comments:

Catat Ulasan

Saya Nurul Huda Zakaria, Shaklee Independent Distributor (883327) kawasan Kota Bharu, Kubang Kerian dan Pengkalan Chepa. Produk Shaklee diyakini mampu memberi mutu kesihatan yang lebih baik seisi keluarga. Ianya sihat, selamat dan berkesan. Ingin berkongsi tips kejayaan perniagaan dan produk Shaklee hubungi/ whatsapp 014-507 5708. Terima kasih!

 
Inspirasi Huda (Sihat Bersama Vitamin)
Top