Saya mendapat respon yang begitu menarik daripada customer berhubung pengambilan supplement Peppermint Ginger Plus Shaklee. Saya percaya masih ramai di kalangan anda yang tidak mengenali dengan lebih dekat tentang kebaikan Peppermint Ginger Plus Shaklee.

Peppermint Ginger Plus Shaklee dihasilkan untuk merawat masalah angin, kembung
perut, loya, gastric, mabuk laut, sendawa dan penghadaman.

Pada saya, Peppermint Ginger Plus Shaklee berupaya memberi kesan dengan kadar segera. Ramai customer saya yang mengambil Peppermint Ginger Plus Shaklee ini terdiri dari kalangan mereka yang kebanyakannya mengalami masalah kembung perut dan tidak kurang yang mempunyai gastric.

Mereka menjelaskan keselesaan yang nyaman terutama pada bahagian perut selepas mengambil Peppermint Ginger Plus Shaklee. Apa yang menarik, badan menjadi ringan (setelah angin dapat dikeluarkan) dan penghadaman bertambah baik.

Saya rasa anda yang mengalami masalah yang berkaitan boleh mencuba Peppermint Ginger Plus Shaklee, ia tidak memerlukan masa yang untuk melihat hasilnya, tidak perlu menunggu 2-3 hari, bahkan seminggu atau sebulan, tetapi hanya beberapa jam setelah mengambil Peppermint Ginger Plus Shaklee, anda akan rasa kelainannya.

Peppermint Ginger Plus Shaklee diperbuat dari bahan semulajadi dan bukan bahan sintetik . Ia telah diuji secara klinikal dan terbukti mengatasi masalah-masalah yang dinyatakan. Kelebihan Peppermint Ginger diterangkan melalui kandungan bahan herba terpilih iaitu 4 herba dari Barat dan Timur iaitu:

Pudina (Peppermint)

-Melegakan otot perut, Ia mempunyai kesan penenang
-Membantu dalam penghadaman.
-Membantu mengurangkan mabuk laut/darat.
-Membantu melegakan kesakitan gastrik, pedih ulu hati dan cirit-birit
-Selain itu, ia melegakan kesan-kesan sampingan seperti muntah dan kehilangan selera makan yang timbul kesan dari rawatan kemoterapi.
-Pudina meransang pengeluaran peluh, oleh itu menyekat demam apabila seseorang itu mengalami selsema
-Rasa sejuk dan menyegarkan daripada pudina membantu memelihara pemikiran yang jelas dan meningkatkan fokus.

Halia

-Halia meransang rembesan enim salvia untuk pencernaan makanan.
-Ia melegakan ketidakselesaan perut dan usus, sakid haid, loya dan mual angin ketika mengandung, selepas melahirkan anak (semasa pantang).
-Satu kajian di United Kingdom menunjukkan bahawa halia menghalang muntah selepas pembedahan.

Pokok Adas (Fennal)

-Orang-orang Eropah mengambil biji adas selepas makan untuk menghilangkan kembung perut. Ia melegakan sakit perut, melegakan gejala flu.
-Juga, Ia dapat membantu dalam masalah elergi dalam saluran usus.

Cekur Manis (Anise)

-Digunakan oleh orang-orang Mesir purba. Ia melegakan masalah pencernaan dan gejala kesakitan haid, batuk dan kahak.
-Meransang rembesan jus gastrik untuk pencernaan, menahan kulat yang menyebabkan penyakit kulit yang biasa
-Melegakan haba di musim panas dan lembab
-Memberi peredaran tenaga di dalam badan dan lembut pada perut

Ramai yang berpuas hati dengan Peppermint Ginger Plus Shaklee, sebab tidak perlu tungu lama untuk mendapat hasil yang memuaskan. Saya yakin dan percaya, anda akan turut berpuas hati dengan penangan hebat Peppermint Ginger Plus Shaklee, insyaAllah.

Tanya hati, andai berminat..

Hubungi saya/WhatsApp/SMS di 014-507 5708 untuk membuat pesanan dan dapatkan harga istimewa!


#PenghantaranPercumaDiKotaBharuKubangKerianPengkalanChepaDanWakafCheYeh

0 comments:

Catat Ulasan

Saya Nurul Huda Zakaria, Shaklee Independent Distributor (883327) kawasan Kota Bharu, Kubang Kerian dan Pengkalan Chepa. Produk Shaklee diyakini mampu memberi mutu kesihatan yang lebih baik seisi keluarga. Ianya sihat, selamat dan berkesan. Ingin berkongsi tips kejayaan perniagaan dan produk Shaklee hubungi/ whatsapp 014-507 5708. Terima kasih!

 
Inspirasi Huda (Sihat Bersama Vitamin)
Top