Vivix Dan Vita-Lea For Children

vivix, shaklee, produk, promosi, januari, anti penuaan, vitalea for children, suplemen, vitamin, inspirasihuda,
Promosi Shaklee Januari 2017
Promosi Shaklee Januari 2017 membuka tirai tahun baru bersama dua produk pemakanan sihat dan nutrisi penting iaitu produk anti penuaan Vivix dan produk multivitamin kanak-kanak Vita-Lea for Children terus menjadi pilihan ramai di kalangan mereka yang amat menitik beratkan soal penjagaan kesihatan dan ibu bapa yang mahukan kesihatan anak-anak berada di tahap memuaskan. Promosi bulanan Shaklee Malaysia terus memberi manfaat dan faedah berganda kepada ahli dan pengguna bijak.

 

Promosi Shaklee Januari 2017 - Vivix

Suplemen yang memuatkan botani Shaklee yang terdiri dari polygonum cuspidatum, anggur muscadine, elderberi eropah dan lobak ungu yang tinggi dengan polifenol. Polifenol merujuk kepada bahagian fitokimia berunsurkan tumbuh-tumbuhan meliputi manfaat antioksidan dan berupaya melambatkan gejala  penuaaan sel. Kesan yang baik banyak diperolehi dari bahan-bahan utama dan penting melengkapkan senarai keperluan kesihatan untuk kesihatan badan.
 • Vivix - Beli 6 Percuma 1
 • Vivix - Beli 2 Jimat 5%

Semua pengguna menganggap bahawa suplemen Vivix adalah vitamin AJAIB untuk kegunaan hampir semua masalah kesihatan. Kerosakan DNA yang berlaku setiap hari pada badan memerlukan penjagaan sebaiknya. Ini diakui oleh blogger BondaMiza yang berkongsi maklumat di blog beliau berkaitan Vivix : Penawar Terbaik Diabetes, Strok, SLE, Kanser, Buah Pinggang dan Anti Penuaan. Justeru, promosi Shaklee Januari 2017 adalah saat yang perlu dimiliki setiap orang untuk mendapatkan suplemen Vivix pada harga yang lebih menjimatkan.


Manfaat ringkas Shaklee Vivix dikongsikan :
 
 1. Melindungi sel
 2. Baik untuk jantung
 3. Melindungi dari bakteria
 4. Meringankan tekanan dan kelesuan 
 5. Melambatkan penuaan
 6. Membantu menyihatkan sendi
Ketahui lagi Kelebihan Vivix Shaklee dan  Vivix Bantu Henti Merokok.


Artikel berkaitan Vivix Shaklee:


Promosi Shaklee Januari 2017 - Vita-Lea For Children

Keprihatinan ibu bapa dalam meletakkan kesihatan anak-anak sebagai keutamaan adalah sangat diharapkan dan menjadi tanggungjawab setiap ibu bapa dan penjaga untuk menilai sejauh mana prestasi dan perkembangan anak-anak dari sudut kesihatan, pembelajaran dan persekitaran yang dilalui anak-anak. Multivitamin Vita-Lea for Children harus dilihat sebagai persediaan pemakanan sihat anak-anak dalam bentuk suplemen yang menyediakan lebih 18 mineral yang diperlukan. Promosi Shaklee Vita-Lea for Children Ogos 2016 tentunya dinantikan setiap ibu bapa yang peka terhadap perkembangan anak-anak.

 • Vita-Lea for Children  - Beli 3 Percuma 1
Pendidikan anak-anak akan menjadi lebih baik jika beberapa aspek lain turut diberi perhatian dan diambil peduli. Selain menyediakan kelengkapan sekolah dan memberi duit perbelanjaan setiap kali anak-anak melangkah ke bilik darjah, ibu bapa juga perlu memberi perhatian kepada pemakanan yang sihat dan seimbang. Menerusi entri MamaCilik, beliau turut menekankan soal pemakanan yang sihat terhadap anak-anak berikutan faktor persekitaran zaman kini yang lebih mencabar berbanding zaman dahulu. Cadangan pengambilan Vita-Lea for Children amat digalakkan untuk membekalkan khasiat mineral penting buat anak-anak.Manfaat ringkas Vita-Lea for Children dikongsikan :


 1. Menyediakan 18 mineral yang diperlukan.
 2. Pemanis semulajadi yang tidak menyebabkan kerosakan gigi.
 3. Tiada bahan perasa, pewarna dan pemanis tiruan.
 4. Berperisa anggur yang digemari kanak-kanak dan bebas gluten.
 5. Nutrien lengkap mencakupi keperluan dan tumbesaran kanak-kanak.
 6. Multivitamin terbaik dan penyerapan pantas.
Ketahui lagi suplemen kita dan anak di musim panas terik

Bagaimana untuk mendapatkan produk Shaklee?Anda boleh menghubungi kami melalui SMS atau WhatsApp di 014-507 5708 (Nurul Huda) untuk mendapatkan maklumat dan panduan berkenaan suplemen Shaklee. Penghantaran produk melalui Pos Laju Malaysia dan kami juga membuat penghantaran sendiri (COD) ke destinasi anda bagi kawasan Kota Bharu dan sekitarnya.
 
InspirasiHuda~
Your Trusted Shaklee Consultant!
Shaklee ID 883327 | 014 507 5708

0 comments:

Catat Ulasan

Saya Nurul Huda Zakaria, Shaklee Independent Distributor (883327) kawasan Kota Bharu, Kubang Kerian dan Pengkalan Chepa. Produk Shaklee diyakini mampu memberi mutu kesihatan yang lebih baik seisi keluarga. Ianya sihat, selamat dan berkesan. Ingin berkongsi tips kejayaan perniagaan dan produk Shaklee hubungi/ whatsapp 014-507 5708. Terima kasih!

 
Inspirasi Huda (Sihat Bersama Vitamin)
Top