Collagen Powder


collagen powder, shaklee, produk, promosi, disember, anti penuaan, kolagen, serbuk, inspirasihuda,
Promosi Shaklee Disember 2016

Promosi Shaklee Disember 2016 menemui pengguna menerusi produk kesihatan dan kecantikan dalaman serta luaran Collagen Powder. Inspirasi Huda memilih suplemen Collagen Powder untuk mendapatkan kesan kulit yang yang cantik dan membantu penyerapan kalsium dengan lebih baik. Promosi bulanan Shaklee Malaysia terus memberi pulangan yang lumayan untuk ahli disamping menikmati kebaikan produk dan perkongsian manfaat yang diperolehi.

 

Promosi Shaklee Disember 2016 - Collagen Powder

Suplemen Collagen Powder yang mengandungi ekstrak tujuh bahan utama iaitu biji benih Camellia Japonica, Pfaffia, kolagen ikan, kerang-kerangan, Lactobacillus Acidophilus, vitamin C dan vitamin B. Ia juga merupakan serbuk mudah larut yang boleh dibancuh dalam minuman anda.

  • Collagen Powder - Beli 6 Percuma 1
  • Collagen Powder - Beli 2 Jimat 5%

Rata-rata pengguna mengakui bahawa suplemen Shaklee Collagen Powder adalah vitamin kolagen terbaik yang dihasilkan. Kulit yang cantik dan kurang kedutan walau di usia yang semakin meningkat tentu menjadi idaman ramai terutama kaum wanita dan ibu-ibu. Ini diakui oleh blogger Zinniaza yang berkongsi maklumat di blog beliau berkaitan Kebaikan dan Keistimewaan Collagen Powder Shaklee. Justeru, promosi Shaklee Disember 2016 adalah peluang yang harus dimiliki setiap orang untuk mendapatkan suplemen Collagen Powder pada harga yang menjimatkan.Manfaat ringkas Shaklee Collagen Powder dikongsikan :
 
  1. Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
  2. Memelihara kelembapan kulit
  3. Menambah baik tisu dari kecederaan otot dan tulang
  4. Membantu hati dalam proses membuang toksin
  5. Memelihara kelenturan sendi
  6. Membina semula lapisan protein pada saraf
Ketahui lagi Kenapa Kolagen Penting Buat Kita? dan  Testimoni Collagen Powder Shaklee.


Artikel berkaitan Collagen Powder Shaklee:


Bagaimana untuk mendapatkan produk Shaklee?Anda boleh menghubungi kami melalui SMS atau WhatsApp di 014-507 5708 (Nurul Huda) untuk mendapatkan maklumat dan panduan berkenaan suplemen Shaklee. Penghantaran produk melalui Pos Laju Malaysia dan kami juga membuat penghantaran sendiri (COD) ke destinasi anda bagi kawasan Kota Bharu dan sekitarnya.
 
InspirasiHuda~
Your Trusted Shaklee Consultant!
Shaklee ID 883327 | 014 507 5708

0 comments:

Catat Ulasan

Saya Nurul Huda Zakaria, Shaklee Independent Distributor (883327) kawasan Kota Bharu, Kubang Kerian dan Pengkalan Chepa. Produk Shaklee diyakini mampu memberi mutu kesihatan yang lebih baik seisi keluarga. Ianya sihat, selamat dan berkesan. Ingin berkongsi tips kejayaan perniagaan dan produk Shaklee hubungi/ whatsapp 014-507 5708. Terima kasih!

 
Inspirasi Huda (Sihat Bersama Vitamin)
Top