OmegaGuard & Vita-Lea For Children

omega guard, omega 3, vitalea children, promosi, shaklee, oktober 2016, inspirasihuda, supelemen, vitamin, produk,
Promosi Shaklee Oktober 2016

Promosi Shaklee Oktober 2016 muncul bersama produk pemakanan sihat dan nutrisi penting untuk kesihatan jantung OmegaGuard dan produk kesihatan harian kanak-kanak Vita-Lea for Children. Inspirasi Huda melihat suplemen penting OmegaGuard sentiasa mendapat perhatian dari kalangan semua peringkat usia terumata warga yang telah berusia. Ianya  sangat berpuas hati dengan manfaat yang diperolehi dari khasiat minyak ikan Omega3 untuk kesihatan harian. Begitu juga multivitamin kanak-kanak Vita-Lea for Children terus mendapat tempat di kalangan ibu bapa prihatin. Promosi bulanan Shaklee Malaysia terus memberi pulangan yang hebat untuk ahli.

 

Promosi Shaklee September 2016 - OMEGAGUARD

Suplemen yang membekalkan keperluan kesihatan seperti dari minyak ikan laut dalam ini dapat membantu kesihatan jantung. Ia juga menyokong kesihatan sendi, tekanan darah, mengawal paras kolesterol dan baik untuk ibu menyusu.

 • ESP - Beli 6 Percuma 1
 • ESP - Beli 2 Jimat 5%

Semua pengguna pasti menyedari bahawa suplemen OmegaGuard adalah vitamin PASTI BELI walaupun sebulan sekali bagi mereka yang telah menggunakannya sejak sekian lama. Ini diakui oleh blogger CelotehUmmi yang berkongsi maklumat di blog beliau berkaitan Khasiat dan Manfaat OmegaGuard Shaklee. Justeru, promosi Shaklee Oktober 2016 adalah peluang yang harus dimiliki setiap orang untuk mendapatkan suplemen OmegaGuard pada harga yang menjimatkan.


Manfaat ringkas Shaklee OmegaGuard dikongsikan :
 
 1. Mengawal kolesterol
 2. Membantu menurunkan tekanan darah yang tinggi
 3. Membantu memperbaiki kulit
 4. Bantu menyihatkan sendi 
 5. Membantu masalah obesiti
 6. Melincirkan saluran darah
Ketahui lagi Definisi Omega-3 dan  testimoni OmegaGuard.


Artikel berkaitan OmegaGuard Shaklee:Promosi Shaklee September 2016 - Vita-Lea for Children


Keprihatinan ibu bapa dalam meletakkan kesihatan anak-anak sebagai keutamaan adalah sangat diharapkan dan menjadi tanggungjawab setiap ibu bapa dan penjaga untuk menilai sejauh mana prestasi dan perkembangan anak-anak dari sudut kesihatan, pembelajaran dan persekitaran yang dilalui anak-anak. Multivitamin Vita-Lea for Children harus dilihat sebagai persediaan pemakanan sihat anak-anak dalam bentuk suplemen yang menyediakan lebih 18 mineral yang diperlukan. Promosi Shaklee Vita-Lea for Children Ogos 2016 tentunya dinantikan setiap ibu bapa yang peka terhadap perkembangan anak-anak.

 • Vita-Lea for Children  - Beli 3 Percuma 1
Pendidikan anak-anak akan menjadi lebih baik jika beberapa aspek lain turut diberi perhatian dan diambil peduli. Selain menyediakan kelengkapan sekolah dan memberi duit perbelanjaan setiap kali anak-anak melangkah ke bilik darjah, ibu bapa juga perlu memberi perhatian kepada pemakanan yang sihat dan seimbang. Menerusi entri MamaCilik, beliau turut menekankan soal pemakanan yang sihat terhadap anak-anak berikutan faktor persekitaran zaman kini yang lebih mencabar berbanding zaman dahulu. Cadangan pengambilan Vita-Lea for Children amat digalakkan untuk membekalkan khasiat mineral penting buat anak-anak.Manfaat ringkas Vita-Lea for Children dikongsikan :


 1. Menyediakan 18 mineral yang diperlukan.
 2. Pemanis semulajadi yang tidak menyebabkan kerosakan gigi.
 3. Tiada bahan perasa, pewarna dan pemanis tiruan.
 4. Berperisa anggur yang digemari kanak-kanak dan bebas gluten.
 5. Nutrien lengkap mencakupi keperluan dan tumbesaran kanak-kanak.
 6. Multivitamin terbaik dan penyerapan pantas.
Ketahui lagi suplemen kita dan anak di musim panas terik

Bagaimana untuk mendapatkan produk Shaklee?Anda boleh menghubungi kami melalui SMS atau WhatsApp di 014-507 5708 (Nurul Huda) untuk mendapatkan maklumat dan panduan berkenaan suplemen Shaklee. Penghantaran produk melalui Pos Laju Malaysia dan kami juga membuat penghantaran sendiri (COD) ke destinasi anda bagi kawasan Kota Bharu dan sekitarnya.
 
InspirasiHuda~
Your Trusted Shaklee Consultant!
Shaklee ID 883327 | 014 507 5708

0 comments:

Catat Ulasan

Saya Nurul Huda Zakaria, Shaklee Independent Distributor (883327) kawasan Kota Bharu, Kubang Kerian dan Pengkalan Chepa. Produk Shaklee diyakini mampu memberi mutu kesihatan yang lebih baik seisi keluarga. Ianya sihat, selamat dan berkesan. Ingin berkongsi tips kejayaan perniagaan dan produk Shaklee hubungi/ whatsapp 014-507 5708. Terima kasih!

 
Inspirasi Huda (Sihat Bersama Vitamin)
Top