Omega Guard, Phytocol-ST dan Vita-Lea for Children

Promosi Istimewa Untuk Bulan Mei dan Sehingga Oktober 2015


Blog Inspirasi Huda meneruskan Promosi Shaklee Malaysia Mei 2015 dengan menyenaraikan suplemen pilihan ramai iaitu Omega Guard, Phytocol-ST dan Vita-Lea for Children. Melihat kepada kategori suplemen di dalam laman Shaklee Malaysia, Omega Guard dan Phytocol-ST adalah suplemen penjagaan dan kesihatan jantung. Definisi Omega-3 sendiri adalah kunci pengenalan kepada Omega Guard.

Berikut 3 produk yang mendapat promosi bulan Mei 2015 :


OMEGA GUARD Beli 6 PERCUMA 1
Beli 2 JIMAT 5%

PHYTOCOL-ST
Beli 6 PERCUMA 1
Beli 2 JIMAT 5%

VITA-LEA for Children
Beli 3 PERCUMA 1

Shaklee Malaysia memanaskan lagi atmosfera promosi Mei 2015 dengan melancarkan promosi set kesihatan pilihan (YES Wellness Pack) yang berjalan dari Mei hingga Oktober 2015. Set istimewa ini sangat dekat di hati orang ramai terutama para bakal bergelar ibu, setelah menimang cahaya mata, menurunkan berat badan ke tahap ideal dan peremajaan kesihatan.

Shaklee Malaysia menawarkan 4 set istimewa YES Wellness Pack dengan penjimatan setiap set sebanyak  5%. Set berikut ialah :

  • HEALTHY PRENATAL
  • HEALTHY POSTNATAL
  • HEALTHY YOUNG LIVING
  • HEALTHY FITNESS

HEALTHY PRENATAL menampilkan 6 suplemen iaitu ESP, Vita-Lea Iron Formula, B-Complex, OsteMatrix, SR Vita-C Plus dan Omega Guard.

HEALTHY POSTNATAL menampilkan 6 suplemen iaitu ESP, Vita-Lea Iron Formula, Alfalfa Complex, OsteMatrix, SR Vita-C Plus dan Omega Guard.

HEALTHY YOUNG LIVING menampilkan suplemen antioksidan dan awet muda iaitu Vivix (2 unit).

HEALTHY FITNESS menampilkan 6 suplemen iaitu Cinch Shake Mix (2 unit dan boleh pilih perisa berlainan coklat dan vanilla), Cinch Energy Tea Mix, Herb-Lax, Vita-Lea Iron Formula dan Lecithin.

PROMOSI ULANGTAHUN KE-100

Promosi lain sempena ulangtahun Vita-Lea with Iron Formula yang ke-100, Shaklee menawarkan percuma 1 unit Vita-Lea with iron Formula dengan setiap pendaftaran keahlian Shaklee dan membeli minima 1 produk yang lain.

KEMBALI BERADA DI PASARAN (MAKLUMAN)

Setelah beberapa bulan menyepi dari sebarang hebahan jualan ekoran kehabisan stok, kini NutriFeron dan Collagen Powder kembali berada di pasaran Malaysia.

Bagaimana ingin mendapatkan produk Shaklee?

Anda boleh menghubungi kami melalui SMS atau WhatsApp di 014-507 5708 (Nurul Huda) untuk mendapatkan maklumat dan panduan berkenaan suplemen Shaklee. Penghantaran produk melalui Pos Laju Malaysia dan kami juga membuat penghantaran sendiri (COD) ke destinasi anda bagi kawasan Kota Bharu dan sekitarnya.

 
Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

0 comments:

Catat Ulasan

Saya Nurul Huda Zakaria, Shaklee Independent Distributor (883327) kawasan Kota Bharu, Kubang Kerian dan Pengkalan Chepa. Produk Shaklee diyakini mampu memberi mutu kesihatan yang lebih baik seisi keluarga. Ianya sihat, selamat dan berkesan. Ingin berkongsi tips kejayaan perniagaan dan produk Shaklee hubungi/ whatsapp 014-507 5708. Terima kasih!

 
Inspirasi Huda (Sihat Bersama Vitamin)
Top