Assalamualaikum wbt...apa khabar pengunjung www.inspirasihuda.blogspot.com? diharap semua sihat.

Setelah sekian lama menyepi,hampir 2 tahun juga, akhirnya MELETOP juga awal tahun Jan 2015, Shaklee telah melancarkan produk yang dah ada sebelum ni,cuma kali ni hadir dengan improve formula.VITALEA FOR CHILDREN!!!

semestinya para ibu yang telah mencuba sebelum ni ternanti2 kehadiran multivitamin chew ni.


( Tak cuba tak tahu )

MasyaAllah sedapnya vitamin baru nieeee....patutlaa bagi kat anak,berulang dia nak lagi.Rasa masam2 manis,perisa anggur susu juga.

Jadi macam gula2...hisap2..sesuai untuk anak2..khasiatpun dapat!!!!

haa..itula kata2 sahabat saya.

SIAPA TAK CUBA LAGI,BOLEHLAH CUBA..SEBAB TENGAH MURAH BULAN NIEE...


Jom kita tengok apa kelebihan VITALEA FOR CHILDREN ni...

Multivitamin  Vitalea sekarang yang telah di improve formula.



Hanya 1 tablet,anak2 mendapat nutrisi yang diperlukan.

Perbezaan multivitamin vitalea shaklee dengan jenama lain..- dipetik dari blog k.maria

cuba anda bayangkan, cukupkah nutrisi anak2 kita sebelum ini??amat jarang sekali kalau ada anak yang boleh ambil semua ni setiap hari kan?

Promosi AWAL TAHUN 2015 yang BEST!!! multivitamin vitalea chew SUPER JIMAT!!! 

maka lengkaplah set pintar untuk anak2 kita..

Set untuk kanak - kanak adalah Mealshakes,Omegaguard,vitamin c chew dan Vitalea chew.

Semoga anak-anak kita sihat dan bersemangat untuk kembali ke sekolah.Bagi ibubapa,jangan lepaskan PELUANG nak berjimat bulan ni.Dapatkan Vitalea for children dengan HARGA TERENDAH!!!

Thanks for reading! :)
semoga bermanfaat...
Anda inginkan set kesihatan Keluarga??juga untuk kesihatan menyeluruh??jangan segan2 boleh hubungi saya di 014-5075708 ( huda )
  
Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Atau ingin menjana pendapatan 4-5 angka dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi huda untuk  FREE CONSULTATION
Ingin tahu bagaimana cara nak jadi ahli shaklee??klik dibawah.
HUDA | 014-5075708


www.inspirasihuda.blogspot.com
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

0 comments:

Catat Komen

Saya Nurul Huda Zakaria, Shaklee Independent Distributor (883327) kawasan Kota Bharu, Kubang Kerian dan Pengkalan Chepa. Produk Shaklee diyakini mampu memberi mutu kesihatan yang lebih baik seisi keluarga. Ianya sihat, selamat dan berkesan. Ingin berkongsi tips kejayaan perniagaan dan produk Shaklee hubungi/ whatsapp 014-507 5708. Terima kasih!

 
Inspirasi Huda (Sihat Bersama Vitamin)
Top